Voit navigoida sivustolla skrollaamalla ja nuolinäppäimillä

Uusia mainoskuvia 2017!

PinupStudio on jo yli 10 vuotta vanha valokuvausalan yritys. Nykyisellä porukalla olemme toimineet vuodesta 2009 saakka, jolloin olemme pääasiassa suuntautuneet Pin Up – ja glamour kuvaukseen. Olemme erikoistuneet kuvaamaan naisasiakkaita ja tarjoamaan heille ikimuistoisia ja ilahduttavia kuvauskokemuksia.

Pin Up – polttari kuvauksista on viidessä vuodessa muodostunut studiomme special-tuote. Kuvaamme polttareita lähes joka ikinen lauantai läpi vuoden. Myös perinteiset Pin Up- kuvat ja huomenlahjakuvat sekä median tilaustyöt täyttävät myös studiomme kalenteria.

Yrittäjän ei kuitenkaan sovi jäädä laakereilleen lepäämään vaan aina on hyvä muistutella kuluttajia olemassaolostamme, siksi työstimme jälleen uusia mainoskuvia studion markkinointikäyttöön. Perinteisesti mainsomalli valitaan aina studion asiakkaitten joukosta! Tällä kertaa mainosmallin pestin sai Alina, joka oli edellisenä vuonna vieraillut studiolla bikini-missi kiertueen kuvauksissa. Kiinnitin jo tuolloin huomiota Alinan persoonallisiin ja nukkemaisiin kasvoihin, ja olinkin siinä oikeassa, että tämä nuori nainen sopii mitä parhaiten juuri Pin Up – tyyppisiin kuviin!

Pyrimme uudistumaan jatkuvasti, vaikkakin sama leppoisa ja inspiroiva meno jatkuu studiolla tänäkin vuonna.

Nähdään studiolla!

Marika

Valokuvaaja / PinupStudio

 

Copyrighted Image