Voit navigoida sivustolla skrollaamalla ja nuolinäppäimillä

Pin Up polttarit

Pin up polttarit on suosituin valokuvaustuotteemme jo viidettä vuotta!  Varaa polttarikuvaus tulevalle morsiamelle tai koko porukalle.

Pin up polttarit PinupStudiolla

Pin Up polttarit on tällä hetkellä ehdottomasti suosituin tuotteemme. Hauska kuvauspäivä alkaa meikillä ja hiusten laitolla. Puemme kuvattavan toiveiden mukaan esimerkiksi pin-up tyyliin tai vaikka rohkeampaan burlesque-asuun ja kuvaamme 1-2 asukokonaisuutta studiossa tai miljöössä muun polttariporukan kannustaessa ja virvokkeita nauttiessa. Loppupäiväksi jää hyvä mieli ja polttarisankarille upea meikki ja kampaus iltaa varten. Koko porukasta otetaan lisäksi yhteinen ryhmäkuva. Kuvauksista saa hyvää materiaalia polttarikansiota varten sekä halutessaan myös sensuellit kuvat huomenlahjaksi sulhaselle. Vaatevaihtoehtoja löytyy mm. Pin Up, Burlesque, rock, glamour teemaisena. Mekkoja ja korsetteja XS-4XL kokoja sekä kenkiä 36-42 koossa. Suosituimpia teemoja/asuja ovat olleet sailor ja perinteinen Pin Up sekä toisena lookkina alusvaatekuva (omat alusvaatteet ja stay upit mukaan) jonka voi antaa vaikka huomenlahjaksi sulhaselle.

Kuvaamme pääasiassa studiollamme Jätkäsaaressa. Studion tiloissa voi nauttia omia juomia ja syömisiä. Omaa musiikkia voi myös ottaa mukaan puhelimessa tai mp3-soittimessa.

Kevät- ja kesälauantait ovat erittäin suosittuja polttarikuvauspäiviä, jonka takia suosittelemme Teitä varaamaan kuvauspäivänne mahdollisimman ajoissa polttareita suunniteltaessa.

 

Pin Up Polttarit HINNAT:

PIN UP POLTTARIT 450 euroa (sis. varausmaksu 50 euroa).

Aikaa varattava 2-3 tuntia. Sisältää pin up-henkisen tyylikokonaisuuden: meikkauksen, kampauksen ja kaksi asua rekvisiittoineen kuvauksiin omien/ kaason toiveiden mukaan. Loppupäiväksi jää hyvä mieli ja polttarisankarille upea meikki ja kampaus iltaa varten. Polttariporukasta otetaan lisäksi yhteinen ryhmäkuva.

PIKAMEIKKI  kuvauspäivän aikana 20 e/kpl.

PIKAKAMPAUS  kuvauspäivän aikana 20 e/kpl.
Teemme julhlaporukalle kampauksia- ja meikkejä kuvaspäivän aikana kysynnän mukaan. Mikäli haluette meikin ja/tai kampauksen päivän aikana niin siitä olisi hyvä ilmoittaa n. 2 viikkoa ennen kuvauspäivää.

Copyrighted Image