Voit navigoida sivustolla skrollaamalla ja nuolinäppäimillä

Ohjeet kuvattavalle – Pinup kuvauspäivä

Tervetuloa kuvauksiin PinupStudiolle! Olemme keränneet tähän muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen pinup kuvauspäivää:

Pin up kuvauspäivä

Ennen kuvausta, ilmoita kuvaajalle / kuvausjärjestäjälle vaatekokosi, kengän koko sekä toiveet vaatetuksesta ja tyylistä.

Kuvaus alkaa meikillä ja hiusten laitolla. Kun lookki on valmis, katsotaan yhdessä vaatteet ja asusteet, jonka jälkeen kuvataan ensimmäinen setti. Kuvasetin välissä muutetaan kampausta ja meikkiä niin että seuraavassa asussa tyyli poikkeaa edellisestä. Valitsemme yhdessä sinulle sopivat asukokonaisuudet studion vaatteista tai voit myös tuoda oman vaatekokonaisuuden mukanasi. Omien vaatteiden ei tarvitse olla välttämättä pinup-tyyliä. Studiolta löytyy mekkoja, korsetteja, vaatteita koossa XS-4XL sekä kenkiä koossa 36-42. Stylisti ja kuvaaja ohjaavat sinua poseerauksissa ja saat kaiken tarvittavan ohjeistuksen mallina olossa. Pääasiassa kaikki asiakkaamme ovat amatöörimalleja, joilla ei ole aiempaa mallikokemusta.

Tulethan paikalle pestyin hiuksin (pese esim. edellisenä päivänä), ei muotoilutuotteita hiuksissa. Mielellään ei hoitoainetta!

Tule ilman meikkiä, vain kosteusvoide kasvoilla.

HUOM! Ethän käytä itseruskettavia voiteita ennen kuvausta. Vaikka ihon väri näyttäisi tasaiselta luonnossa, voi se kuvassa olla kirjava. Kasvojen ja kropan ihon väri ei saisi poiketa kovasti toisistaan.
Älä käytä kiristäviä vaatteita ennen kuvausta. Varsinkin sukat ja tiukat farkut/housut saattavat jättää painaumia ihoon ja se näkyy kuvassa.

Pari päivää ennen kuvauksia, ajele ihokarvat. Ei mielellään edellisenä päivänä ettei iho näytä ärtyneeltä.

Tarkista hiustesi kunto. Juurikasvu ym. piiloon. Jos hiuksesi näyttävät kuivilta, tee kosteuttava hoito ja käy tarvittaessa kampaajalla.

Kynnet ovat tärkeä yksityiskohta. Katso että kynnet ovat kunnossa, lakattu ym. Pitkät kynnet ovat kuvassa upeat, joten laita kuvauspäiväksi vaikka tekokynnet. Kirkkaanpunainen kynsilakka toimii pinup-kuvissa hyvin!

Pysäköinti:

Studiomme sijaitsee osoitteessa Tyynenmerenkatu 6. Paikka on Helsingin Jätkäsaaressa lähellä Länsisatamaa. Rakennus on vanha punatiilinen makasiinirakennus, L3. Parkkipaikoilla on 2 tunnin parkkikiekkoaika. Studiolle tullaan joko Businesscarsin liukuovien kautta tai Golden Classics kahvilan kautta. Studiolle ei ole omaa ulko-ovea, joten soita kun pääset niin soita: 045-1119592 / Marika.

Henkilökunta:
Pinup kuvauspäivänä kanssasi työskentelee studiotiimi, johon kuuluu, meikkaaja/kampaaja, sekä valokuvaaja. Olemme kukin alamme ammattilaisia ja tiimiläiset on valittu ammattitaidon lisäksi persoonan sekä oikeanlaisen elämänasenteen takia tähän työhön. Haluamme luoda hyvää mieltä ja tuottaa asiakkaillemme elämyksellisen päivän. Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi kuvauspäivään!

pin up kuvauspäivä

Copyrighted Image